BLOX alternatief

Ben je opzoek naar een alternatief voor de BLOX-app? Dan heb je een ruime keus tot je beschikking. Als je actief wil handelen in crypto’s kun je het beste kiezen voor een van de velen crypto-beurzen.

Wil je echter zelf je eigen cryptocurrency’s bewaren en dus je eigen bank zijn? Kies dan voor een populaire hardware wallet oplossing. In dit artikel bekijken we verschillende BLOX alternatieven.

1. Trezor – je eigen hardware wallet

Trezor is een zogeheten hardware wallet, dit is een klein apparaatje dat ervoor zorgt dat je cryptomunten veilig blijven. Het apparaat is ontwikkeld door SatoshiLabs en geldt als een van de beste manieren om je digitale valuta te bewaren.

Het mooie aan Trezor is daarnaast de software-omgeving. Deze heet Trezor Suite en is uitermate makkelijk in gebruik. Met Trezor kun je zelfs direct bitcoins kopen met iDEAL in je wallet. Super handig dus!

Er zijn twee versies van de hardware wallet: de Trezor One en de Trezor T.

2. Coinomi – je eigen software wallet

Coinomi is een gratis wallet die je kan downloaden voor iOS en Android. De Coinomi wallet biedt ondersteuning voor tientallen cryptomunten. Daarnaast is de Android-versie zelfs beschikbaar in het Nederlands.

Het mooie aan Coinomi is dat je direct coins kunt kopen vanuit je eigen wallet. Zo kan je met iDEAL (of Bancontact voor de Belgen onder ons) ondermeer bitcoin, ether en XRP kopen.

Je kan de wallet gratis downloaden in de Apple App Store of Google Play-Store.

3. KuCoin – een goede exchange

Voor de iets ervarener trader is er KuCoin – een internationale cryptobeurs waar je tientallen coins kunt kopen. Het mooie aan KuCoin? Dat is dat je gewoon euro’s kan storten met iDEAL.

De KuCoin exchange werkt samen met BTC Direct voor de iDEAL-betaling, super handig dus. Je kan je hier gratis aanmelden: https://kucoin.com/welcome-bonus.